Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Οδηγίες

Η επόμενη φασή για να μείνετε από τους 10 οι 5 είναι αρκετά δύσκολη. Ο βαθμός δυσκολίας θα αλλάξει και με τις σουίτες σας. Το πρώτο δύσκολο είναι ότι αυτήν την φορά θα πρέπει να κάνετε ΔΥΟ σουίτες και όχι μία. Η μία σουίτα θα είναι........ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ..... και η αλλή σουίτα.......ΧΕΙΜΩΝΑ.... όχι Χριστουγεννα... θυμηθείτε. Μην μου βάλετε Δέντρα... θέλω να είναι τελειώς διαφορετική από την άλλη. Τα απότελεσματα θα βγουν εντος μίας εβδομάδας! Καλή σας επιτυχία.

3η φαση

Ήρθε η ώρα να μάθετε ποιοι 10 περνάνε στην επόμενη φάση. Είστε έτοιμοι;; Για δείτεεε:


popular-girl

cool-joan

theano3

riana20012

sofiathebest110

mamaka-mamaka

eliza94love

kathiflower

ValentineAgaph

LiaSouperGirl1

Aυτή ήταν οι δεκάδα..... πάλεψτε σκληραα! 


Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Διάφορες απόψεις από διαφορετικά άτομα!

Καλησπέρα, αγαπητοί μου αναγνώστες,

Στο σημερινό άρθρο έχω συγκεντρώσει απόψεις από πολλά μέλη του stardoll για ένα θέμα ( αυτήν την φορά )! Είναι οι απόψεις τους για το stardoll! Είναι 2 άτομα! Ας δούμε μία φωτογραφία τους  και στη συνέχεια το κείμενο τους! =) 


Eliza94love

Η Σουίτα της/του el..

















Το κείμενο της:


Η άποψη μου για το Stardoll :

Εγώ γνώρισα τυχαία το stardoll παίζοντας παιχνίδια δεν ήξερα ότι θα γίνει το αγαπημένο μου παίχνιδι. To stardoll είναι ενα παίχνιδι που μπορείς να εκφράσεις το πάθος σου για την μόδα για το ντεκόρ ενώ μπορείς να βρίσκεσαι με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.Θα κάνεις νέους φίλους αλλά υπάρχουν και ανταμοιβές κάθε μέρα ένα άτομο για την προσπάθεια του βγαίνει ncg αλλά κάθε τέλος καλόκαιριού υπάρχει ο διαγωνισμός miss stardoll world που μπορείς να συμμετάσχεις. Ακόμα δεν σταματάνε όλα εδώ.Υπάρχουν και διαγωνισμοί με έπαθλα stardollars. Πιστεύω πως θα πρέπει να διασκεδάζουμε, να γελάμε και να περνάμε ευχάριστα και  όχι να βρίζουμε και να ζητάμε κωδικούς!Ευχαριστώ!




EleniElenaki4






Το κείμενο της:


To stardoll είναι τέλειο! Περνάς πολύ ωραία.Ντύνεις την κούκλα,την φτιάχνεις κ.ά. Και όταν κάνεις εργασίες στο stardoll Academy,κερδίζεις πολάάά δώρα!
Επίσης κάνεις πολούς φίλους (ειδικά στα chat)
Και όταν θέλεις να αγοράσεις ρούχα, κοσμήματα ή ότι δήποτε πας στο starplaza και βρίσκεις αυτό ακριβώς που θέλεις.Α! και γίνεσαι μέλος σε club.Και πάρα πολλά πράγματα όπου μπορείς να κάνεις!!Το stardoll είναι πραγματικά τέλειο!!!!






Αυτά ήταν τα δύο κορίτσια που μου είπαν τις απόψεις τους! Στην επόμενη ανάρτηση άλλα δύο μέλη θα μας πουν τις γνώμες τους για διαφορετικό θέμα αυτήν την φορά!



Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

'' Η Καλύτερη Σουίτα ''

Γεια σας και πάλι,


Ο διαγωνισμός της Καλύτερης Σουίτας έχει ξεκινήσει και σας έχω ενημέρωσει ήδη στο stardoll. Οι 15 από όλους εσάς θα περάσουν στην επόμενη φάση..... Υπάρχουν 7 φάσεις.... και χωρίζονται όπως θα σας δείξω παρακάτω! Στο μεταξύ έγω θα σας ενημερώνω σε κάθε φάση... να κάνετε αυτό που ζητάω στις σουίτες σας για να δω ποιος έχει την καλύτερη σουίτα. Τον νικητή... θα τον επιλέξω εγώ αλλά και εσείς!!!! Τι εννοώ....... θα επιλέξω εγώ αυτόν που θέλω......Αλλα κι εσείς θα ψηφίσετε... με ένα spot που θα δημιουργηθεί! Ας πάμε να δούμε τις φάσεις όμως


  • 1η φάση:  Από όσους συμμετέχουν θα περάσουν οι 15
  • 2η φάση: Από τους 15 οι 10
  • 3η φάση: Από τους 10 οι 5 
  • 4η φάση: Από τους 5 οι 4
  • 5η φάση: Από τους  4 οι 3 
  • 6η φάση: Από τους 3 οι 2
  • 7η και τελευταία φάση...: Από τους 2 καλύτερους θα περάσει ο ΕΝΑΣ... αυτός που θα είναι και ο νικητής του διαγωνισμού!!!



Αυτοί που περνάνε στην επόμενη φάση:



 eliza96love 

sofiathebest110


ValentinteAgaph

cool-joan

mamaka-mamaka

BestKukla123 

Riana20012

Lily_Evan_Snape

StylishMaril

gunhellokity

G.THEA.G 

kathiflower

LiaSouperGirl1

Theano3

Popular-girl



Ουφφ! Αυτά τα 15 κορίτσια/αγόρια περνάνε στην επόμενη φάση! Θα σας ενημερώσω όλες στα guestbook σας! Να σας πω ποια είναι η επόμενη σας δοκιμασία! =) Θα πρέπει να κάνετε κάποια σουίτα σας Χριστουγεννιάτικη....... και να μου γράψετε στο guestbook σας ποια είναι..... λοιπον... με λενε mirtoula-gold και σας περιμένω με ακόμα πιο ωραίες σουίτες! =) 


Φιλάκιααα! =))) 

='(((

Πραγματικά χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση των διαγωνισμών...... Απλά έπεσαν ΟΛΑ πανω μου.... Λοιπόν:




Στον διαγωνισμό της irenethebest2 το τονίζω ΜΟΝΟ για τον δικό της διαγωνισμό......

Στην τρίτη θέση είναι..... ο/η........ alexandra94love!!! Όπως ξέρεις το δώρο σου είναι μια συνέντευξη!!!

Στην δεύτερη θέση είναι ..... ο/η...... eliza94love!!! Να σου πω ότι για 0,1 δεν είσαι η νικίτρια... γιατί η νικήτρια ήταν 10 ενώ εσύ 9,9! Τελος παντων! Εσύ κερδίζεις μία συνεντευξη και ένα δωράκι. 

Στην πρώτη και ΚΑΛΥΤΕΡΗ θέση είναι ......ο/η..... sofiathebest110!! Μπράβο... κέρδιζεις μία συνέντευξη, ένα δωράκι, μια αναρτηση για εσένα και...... μια φωτογραφία σου στα θέματα της irenethebest2!! 

Μπράβο σε όλαα τα κορίτσια! =) Για τα δώρα τους θα συννενοήθω εγώ μαζί τους! Η danae.good και ο dimitri44 θα πάρουν ένα απλό δωράκι.... Μόνο για την συμμετοχή τους! Σας εύχαριστουμε ( εγω και η irenethebest2 ) για την συμμετοχή σου!!! 


Λοιπόν, για το ποιοι θα περάσουν στον διαγωνισμό........ '' Η καλυτερη σουίτα'' Θα τους ανακοινωσω στο επόμενο θέμα μου!! =) Παρακαλω όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμο της irenethebest2 να με κάνουν αίτιμα στην κούκλα μου mirtoula-gold! =)

Φιλάκιαα 

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Επιλογή της ημέρας 18/3

Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες! Αυτή είναι η επιλογή της ημέρας για σήμερα:

Η επιλογή της ημέρας Hot Buys Knot Striped Shirt

Είναι από το μαγαζί HOT BUYS και κοστίζει 14 stardollars. Η προσωπική μου άποψη είναι πως είναι πολύ ωραίο και στυλάτο, αλλά λίγο απαιτητικό στις τιμές. Τέλος πάντων δείτε ένα συνολάκι :

Πρέπει να παραδεχτώ πως είναι πολύ τσιμπημένο στις τιμές και δεν αγοράζεται εύκολα από μια non-superstar. Συνδυάζεται πολύ όμορφα με το τζην σορτσάκι και δείνει μια νότα "Άγριας Δύσης", τη μονοτονία σπάνε τα παπούτσια και η τσάντα σε έντονες, ζωηρές αποχρώσεις του μοβ και του φούξια και προσθέτουν ένα καλοκαιρινό στυλάκι.

Αυτά για σήμερα.
Φιλάκια,
♥ Αλέξα ♥

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Μπαλέτο!

Με αφορμή μία συζήτηση με την Αγγελική σκέφτηκα να κάνω αυτό το άρθρο! Ξέρετε αγαπητοί μου αναγνωστες! Είμαι μόλις 12 χρονών και του χρόνου θα δώσω εξετάσεις στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο της περιοχής μου! Θα δώσω εξετάσεις στον χορό! Και συγκεκριμένα στο μπαλέτο, στον μοντέρνο χορό και στους παραδοσιακούς χορούς. Δεν ξέρω άμα θα περάσω, πάντως αξίζει να προσπαθήσω. Γιάτι αύριο-μεθαύριο θα λέμε... ''Γιατί δεν δοκίμασα''! Άρα είναι καλύτερο να δοκιμάζουμε.... και όχι να διστάζουμε! =) Πρέπει να ακολουθούμε τα όνειρα μας! Εμένα το όνειρο μου είναι να μάθω να χορευω μπαλέτο... σαν ''επαγγελματιας''! Αυτό απαιτεί σκλήρη δουλειά και προπόνηση! Είμαι διαθετιμένη όμως να το κάνω γιάτι θέλω να εκπληρώσω το όνειρο μου!

Και να θυμάστε!


Ακολουθήστε το όνειρο σας! =) Μην το αφήσετε να κυλήσει από μπροστά σας! ''Αρπάξτε'' την ευκαιρία! =) 

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ιδεες για τον διαγωνισμο!!

Αγαποιτοί μου αναγνώστες, 

Mε αφορμή τον υπέροχο διαγωνισμό που δημιούργησε η irenethebest2 θα σας δείξω κάποιες μάσκες και  κάποια μακιγιάζ για να πάρετε μια ''ιδέα'' θα έλεγα! Ελπίζω να σας βοηθήσω λιγάκι.. και να είσαι κι εσύ ο νικιτής! Λοιπόν ας ξεκινήσουμε... Για δείτε:





Τώρα θα σας δείξω κάποια ώραια μακιγιάζ... όχι απαραίτια για τα αποκριάτικα πάρτυ... αλλά όπως ζήτησε και η υπέροχη Irenethebest2 έντονο μακιγάζ για να ταιριαζει με τις μασκεςς!! =) Φιλάκιαα! 
 






Λοιπόν....  ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο μου και να πήρατε κάποιες όμορφες ιδεες! =) 


Φιλάκιαα! Μυρτώ!!!!!!

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Αποκριάτικος Διαγωνισμός!!!

Καλησπέρα αγαπητοί μου αναγνωστές! Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να σας βλέπω χαρούμενους και ευδιάθετους, γιατί έρχεται ο νέος ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!! Λοιπόν: σε  αυτόν τον διαγωνισμο εσείς καλοί μου φίλοι θα πρέπει να επισκεφτείτε διάφορα μαγαζία, τα οποία βρίσκονται στα μαγαζιά ομορφιάς, να αγοράσετε μάσκες, έντονο μακιγιάζ, αποκριάτικα ρούχα ή έστω και φορέματα για τα κορίτσια και παντελόνια με μοδάτες μπλούζες τα αγόρια! Γιατί ΟΛΟΙ μπορούν να συμμετέχουν σε αυτόν τον διαγωνισμό!!! Επιτα αφού ντυθείτε καταληλα για τον διαγωνισμό αυτο θα βγάλετε μία φωτογραφία σας και φυσικα θα την ανεβάσετε στην παρουσιάσή σας τονίζοντας με μαύρα γράμματα: για τον αποκριάτικο διαγωνισμό της irenethebest2! Θα έχετε 4-5 ωρες στην διάθεσή σας, για να δείτε μαγαζιά,να αγοράσετε,να ντυθείτε και να ανεβάσετε την φωτογραφία σας! Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει από σήμερα 3/3/2013 και μπορείτε σαφώς να ξεκινήσετε από σήμερα να ψάχνετε αυτά που θέλετε, όπως μπορείτε να ενημερώσετε και φίλους σας για τον διαγωνισμό για να μην αναυληθεί! Θα κυριαρχούν 3 θέσεις νικητών. Ο τρίτος διαγωνιζόμενος θα κερδήσει μια συνέντευξη, ο δεύτερος διαγωνιζόμενος θα κερδήσει μια συνέντευξη και ένα δωράκι ενώ ο πρώτος θα κερδήσει μία συνέντευξη, δύο δώρα και πολλές διαφημήσεις ταυτόχρονα και φωτογραφίες του νικητή σε κάθε ανάρτηση! Η προθεσμία λήγει σε 10 ημέρες δηλαδή στις 13 Μαρτίου του 2013! Σας εύχομαι καλή επιτυχία και καλό κουράγιο!!!

* Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι θα κερδήσουν από ένα δωράκι!