Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Πως να ανέβασω φωτογραφία προφίλ στο blog..

Επείδη πολλοί με ρωτάτε τον τρόπο με τον όποιο ανέβασα την φωτογραφία προφίλ μου θα σας το πω μία φορά και θα είναι για όλους..

Πρώτο βήμα:

Δημιουργούμε το προφίλ μας. Κάτω από το chat του blog θα δείτε που λέει log in.. Πατήστε το και θα σας βγάλει ένα πινακάκι.. Εκεί πατήστε sing up.. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας.. Ο λογαριασμός σας έχει δημιουργηθεί.

Δεύτερο βήμα:


Όταν θα δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας θα σας πει να συμπληρώσετε κάποια άλλα στοιχεία όπως την ηλικία σας, τον τόπο που μένετε και άλλα... Συμπληρώστε τα ( αν και δεν ειναι υποχρεωτικό ) Θα δείτε ότι μπορείτε να βάλετε μία φωτογραφία.. Θα πατήσε τε πάνω σε αυτό.. Πάρτε μία φωτογραφία από τον υπολογιστή σας και.... έτοιμο.

ΟΜΩΣ:

Σας έχουν στείλει στο mail σας μια φωτογραφία.. Πάτατε προβολή! Μέτα δεξί κλικ αντιγραφή και την κάνετε επικόλληση σε οποιοδήποτε φάκελο θέλετε.. Μέτα που θα σας βγάλει ( όπως είπαμε και στο δευτερο βήμα ) να μεταμορφώσετε μία φωτογραφία από τον υπολογιστή σας θα πάτε στο φάκελο που αποθηκέυσατε την φωτογραφία και....θα την αποθηκέυσετε στο προφίλ σας... Έτοιμο!!!


Ελπίζω να σας βοήθησα.. Φιλάκια πολλά.. ♥♥

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Hi plz add a comment!!!Thnx!!!