Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Καταστροφή του κόσμου ή... όχι ?

Καθημερίνα ακούμε από τα μέσα μαζικής εποικινωνίας ότι στης 21 Δεκεβρίου θα γίνει η καταστροφή του κόσμου. Τα ίδια ακριβώς έλεγαν και για το 2000 αλλά... δεν έγινε απολύτως τίποτα.. Οι επιστήμονες λένε ότι όλοι οι πλανήτες θα ευθυγραμιστούν προς τον ήλιο και..... αυτό συμβαίνει κάθε 60.000 χρόνια περίπου. Επίσης η φυλή Μάγια που προφήτευαν τι θα συμβεί στο μελλόν σταματούν το << ημερολόγιο >> τους στην ημερομηνία 21 Δεκεβρίου 2012.. Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα συμβεί.. Σχεδόν τέσσερις στους δέκα Αμερικανούς υποστηρίζουν ότι οι πρόσφατες φυσικές καταστροφές, όπως αυτές που προκλήθηκαν από τον τροπικό κυκλώνα Σάντι, είναι μια απόδειξη ότι ο κόσμος πλησιάζει στο τέλος του, σύμφωνα με τις προφητείες, ενώ έξι στους δέκα θεωρούν ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα οφείλονται στην κλιματική αλλαγή, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Σε ποσοστό 15% οι Αμερικανοί πιστεύουν επίσης ότι το τέλος του κόσμου, όπως προφητεύεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, θα συμβεί κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Μόνο το 2% όμως πιστεύει στην πρόβλεψη των Μάγια ότι το τέλος θα έρθει την επόμενη εβδομάδα.
Όπως επισήμανε ο Καλ Τζίλσον, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο Σάουδερν Μέθοντιστ, κάποιοι από αυτούς που πιστεύουν ότι το τέλος του κόσμου έρχεται, στην καθημερινότητά τους δεν ενεργούν με βάση αυτήν την πεποίθηση. «Αν καθίσεις και μιλήσεις μαζί τους και τους ρωτήσεις αν πραγματικά θεωρούν ότι θα βιώσουν το τέλος του κόσμου μέσα στα επόμενα χρόνια, πιθανότατα θα απαντήσουν όχι», εξηγώντας ότι «πολλοί από αυτούς αποταμιεύουν χρήματα για τα γεράματά τους»...

Δείτε μία φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει


2 σχόλια:

Hi plz add a comment!!!Thnx!!!