Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η Επιλογή Της Ημέρας.

Η σημερινή Επιλογή Της Ημέρας:  Είναι ένα ζακετάκι με λουλουδάκια από το μαγαζί Pretty N'Love και ονομάζει το ζακετάκι ως Floral Painted Moto Jacket. Η τιμή του είναι:.......16 sd. :( Πάλι λίγο ακριβούτσικο για non-superstar! Αυτή ήταν η σημερινή επιλογή! Ελπίζω να σας άρεσε! ;)



Η επιλογή της ημέρας Pretty n' Love Floral Painted Moto Jacket

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Επιλογή της Ημέρας.

Η σημερίνη επιλογή της ημέρας είναι αυτό το παντελονάκι. Είναι από το μαγαζί Pretty n'Love... :) Είναι ένα Floral Jeans! Η τίμη του είναι..............14 sd. Ακριβούτσικο αλλά κατά την γνώμη μου αρκετά ωραίο. Όμως οι non-superstar δεν μπορούν να το αγοράσουν και τόσο εύκολα. Αυτή ήταν η επιλογή της ημέρας! ;) Φιλάκια αγάπες μου ;)


  Η επιλογή της ημέρας

Ακύρωση

Λοιπόν... ;( Έχω να σας ανακοινώσω κάτι....;(( Ο διαγωνισμός σουίτα ακυρώνετε γιατί η Αλέξα μου έδωσε κάποια συγκεκρίμενα θέματα να κάνω άρα δεν μπορώ να κάνω και διαγωνισμούς. Συγνώμη... άλλα.... δεν φταίω εγώ. Φταίει κάποια... ;( ( Όχι η Αλέξα μου φυσικά )




;((( Συγνώμηηη ;(((

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Νεα του stardoll!

Γεια σας! Είμαι η μόνη writter που έχει το κλαμπ και εγώ γράφω τα πάντα. Μην μου ζητάτε λοιπόν ΠΙΟ πολλά! ;( Λοιπόν. Ας ξεκινήσουμε με τα νέα της ημέρας :



Επιλογή της ημέρας :




Η επιλογή της ημέρας Gold Pleather Chair 


Εγώ θα το βαθμολογούσα  με 4,5/5! Είναι πολύ ωραία πολυθρόνα.





 

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Νομίζουν....

Τι νομίζεται ρε παιδιά; Ότι εγώ δεν έχω αισθήματα; Είναι συμπεριφορά αυτή; Σας παρακαλώ σταματήστε άμεσως. Εκτός από το ότι ΟΛΑ όσα λέτε είναι ΨΕΜΑΤΑ δεν έχετε την ''μαγκιά'' να βγείτε να πειτέ ποιος/α είστε και να μου τα πείτε στα ίσα! Έχω κουραστεί! ;( Δεν με νοιάζει πια για ΤΙΠΟΤΑ! Αντε bb! Εγώ φταίω που ασχολήθικα!

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Μην τυχόν και ξαναγίνει αυτό που είδα ΣΗΜΕΡΑ στο τσατ! Κατανοητό; Οποιος/α το κάνεις αυτό να σταματήσει τώρα! Γιατί θα αναγκαστώ να βγάλω το τσατ! ΕΛΕΟΣ! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ...... ΕΛΕΟΣΣΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Δεν γράφω πολύ συχνά για την κολλητή μου στα μπλογκ όπου είμαι writter αλλά θέλω να γράψω αυτήν την φορά για να σας μιλήσω λίγο για το θέμα της φίλιας. 

Λοιπόν: Δείτε λίγα λόγια για την κολλητή μου!


Η κολλητή μου η Ελίζα είναι όλη μου η ζωή. Την ξέρω 6,5 χρόνια και αρκούν για να την μάθω καλά και να καταλάβω πόσο υπέροχος άνθρωπος είναι. Την αγαπώ με όλη μου την ψυχή και δεν έπαψα ποτέ να την ΛΑΤΡΕΥΩ. Δεν την έχω βαρεθεί ούτε για μία στιγμή. Γιατί πόλυ απλά είναι κάτι παραπάνω από κολλητή μου. Είναι κάτι σαν αδερφή μου. Είναι το μικρό μου κουταβάκι το ευαίσθητο μου. Μικρή μου. Το τι γέλιο ρίχνουμε μαζί. Πόσο όμορφα περνάμε. Σ'αγαπώ και δεν θέλω να το ξεχάσεις πότε αυτό. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ομορφούλα μου σε αυτό το url και σας παρακαλω πάρα πολύ κάντε της και ένα δωράκι, γράψτε κάτι στο guestbook της! Ευχαριστώ πολύ!!! 


www.stardoll.com/el/user/?id=95081361

 

;)

Αγάπες μου,

Συγνώμη που για άλλη μια φορά είχα αρκετό καιρό να γράψω στο μπλογκ αλλά τώρα επέστρεψα δυναμικά και θα σας πω διάφορα νεάκια.



Καταρχάς σημέρινη cover girl βγήκε η joannakiBaby που μπορείτε να επισκεφτείτε την σουίτα και την medoll της στο παρακατώ url!


 http://www.stardoll.com/el/user/?id=79168477

  joannakiBaby



Η επιλογή της ημέρας είναι μία μπλε σκιά από το μαγαζί DOT Fantasy.... ;) Πείτε μου σας άρεσε; Μπορείτε να την δείτε παρακάτω:

  Η επιλογή της ημέρας  


Είναι αρκετά ώραια κατά την γνώμη μου... Μμ... ένα 4/5! ;) 





Στην πασαρέλα κυριαρχεί μέχρι τώρα η fonkBal για δείτε μία φωτογραφία της :
 


 
 
 
 
 
Αυτά τα νεάκια! Χε,χε,χε! Ελπίζω να σας άρεσαν! Τα λέμε την επόμενη φορα ( στο επόμενο άρθρο ) 


Σάββατο 6 Απριλίου 2013

H πεντάδα!

Ουφ, επιτέλους βγήκε η πεντάδα. Πραγματικά ΧΙΛΙΑ συγνώμη για την καθυστέρηση. Για πάμε να την δούμε:


popular-girl

eliza94love

sofiathebest110

cool-joan

 theano3 


Με πολύ μεγάλη δυσκολία αποφάσισα..... στην επόμενη δοκιμασία θα πρέπει...... να.... φτιάξετε ένα εξοχικό ας πούμε.... Ενα ξυλινο σπιτακι με κηπο λουλουδια και τα λοιπα.... καλη επιτυχία! =) Και θυμηθείτε ΕΝΑΣ απο εσας θα φυγει σε αυτην την φαση! =(