Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Το Stardoll Greek Girlakia σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα!

Χρόνια πολλά! Θα είμαστε εδώ και θα ανεβάζουμε καθημερινά τα νέα του stardoll! 

* Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σε λίγο καιρό θα βγει ένας ωραίος Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός!

Καλά Χριστούγεννα και πάλι! :)

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Τι είναι Χριστούγεννα;;;

Αγαπητοί μου αναγνώστες, τι είναι στην πραγματικότητα τα Χριστούγεννα! Είμαι πολύ σίγουρη ότι οι πιο πολλοί από εσάς θα πείτε δώρα, δέντρο, γλυκά, διακοπές.... Τα Χριστούγεννα όμως δεν είναι όλα αυτά...
Τα Χριστούγεννα είναι η γέννηση Του αγαπημένου μας Χριστού! Είναι όταν ο Θεός έγινε άνθρωπος για να γίνουμε έμεις Θεοί! Αυτό ειναι αληθινά τα Χριστούγεννα και όχι όλα αυτά που πιθανώς θα λέγατε! Όλα αυτά ( που θα λέγατε ) είναι ΜΟΝΟ κάποιες συνήθειες των ανθρώπων! Τα Χριστούγεννα πρέπει να είμαστε αγαπημένοι, να συνχωρούμε ο ένας τον άλλον, να μην μαλώνουμε... Αυτά είναι πραγματικά Χριστούγεννα! Ο Θεός μας είναι η αγάπη και ο Χριστός μας η αλήθεια!! Καταλάβετε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων και είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε φανταστικά! Γιατί ο Χριστός σε γεμίζει με χάρα,ελπίδα,αγαπη.....


**Να πω ότι ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός ακυρώθηκε γιατί δεν είχε μόνο ΜΙΑ συμμετοχή!!!!


Ελπίζω να σας άρεσε η ανάρτηση μου! Φιλάκια πολλά!

Μυρτω ♥♥

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Συνέντευξη από την πανέμορφη COLLFIREWORKS

Όπως όλοι ξέρουμε η medoll που βγήκε δεύτερη στον διαγωνισμό είναι η  COLLFIREWORKS! Είναι πραγματικά πανέμορφη και θα σας δείξω την medoll της! *Ξεκίνησα να της πέρνω συνέντευξη αλλά κάτι έγινε και βγήκε.. Γι'αυτό σε λίγο καιρό η συνέντευξη! Ας ξεκινήσουμε! ♥

Η σουίτες της:






Η παρουσίαση της... συνέχιζει αλλα δεν μπορούσα να την φωτογραφίσω όλη




Οι καλύτεροι της φίλοι:
Οι κούκλες που έντυσε:




Το blog της: 



To άλμπουμ της:






  Τα σκηνικά της:

** Σε πολύ λίγο καιρό, η συνέντευξη της! Φιλάκια πολλά!



Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Καταστροφή του κόσμου ή... όχι ?

Καθημερίνα ακούμε από τα μέσα μαζικής εποικινωνίας ότι στης 21 Δεκεβρίου θα γίνει η καταστροφή του κόσμου. Τα ίδια ακριβώς έλεγαν και για το 2000 αλλά... δεν έγινε απολύτως τίποτα.. Οι επιστήμονες λένε ότι όλοι οι πλανήτες θα ευθυγραμιστούν προς τον ήλιο και..... αυτό συμβαίνει κάθε 60.000 χρόνια περίπου. Επίσης η φυλή Μάγια που προφήτευαν τι θα συμβεί στο μελλόν σταματούν το << ημερολόγιο >> τους στην ημερομηνία 21 Δεκεβρίου 2012.. Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα συμβεί.. Σχεδόν τέσσερις στους δέκα Αμερικανούς υποστηρίζουν ότι οι πρόσφατες φυσικές καταστροφές, όπως αυτές που προκλήθηκαν από τον τροπικό κυκλώνα Σάντι, είναι μια απόδειξη ότι ο κόσμος πλησιάζει στο τέλος του, σύμφωνα με τις προφητείες, ενώ έξι στους δέκα θεωρούν ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα οφείλονται στην κλιματική αλλαγή, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Σε ποσοστό 15% οι Αμερικανοί πιστεύουν επίσης ότι το τέλος του κόσμου, όπως προφητεύεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, θα συμβεί κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Μόνο το 2% όμως πιστεύει στην πρόβλεψη των Μάγια ότι το τέλος θα έρθει την επόμενη εβδομάδα.
Όπως επισήμανε ο Καλ Τζίλσον, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο Σάουδερν Μέθοντιστ, κάποιοι από αυτούς που πιστεύουν ότι το τέλος του κόσμου έρχεται, στην καθημερινότητά τους δεν ενεργούν με βάση αυτήν την πεποίθηση. «Αν καθίσεις και μιλήσεις μαζί τους και τους ρωτήσεις αν πραγματικά θεωρούν ότι θα βιώσουν το τέλος του κόσμου μέσα στα επόμενα χρόνια, πιθανότατα θα απαντήσουν όχι», εξηγώντας ότι «πολλοί από αυτούς αποταμιεύουν χρήματα για τα γεράματά τους»...

Δείτε μία φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει


Νέα writter!

Καλησπέρα σας,

Σαν writter αυτού του καταπληκτικού blog θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έγινε η irenethebest2 νέα writter του blog μας.. Ονομάζεται Άρτεμις και σε λίγο καιρό θα λέει ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STARDOLL.. Εγώ θα παίρνω συνεντευξεις, θα κάνω διαγωνισμούς και διάφορα άλλα θέματα... :)

Ποιος/ποια θέλει να του πάρω συνέντευξη... να μου το πει στα σχόλια από κάτω... Ευχαριστώ πολύ :)

Φιλάκια :)

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Πως να ανέβασω φωτογραφία προφίλ στο blog..

Επείδη πολλοί με ρωτάτε τον τρόπο με τον όποιο ανέβασα την φωτογραφία προφίλ μου θα σας το πω μία φορά και θα είναι για όλους..

Πρώτο βήμα:

Δημιουργούμε το προφίλ μας. Κάτω από το chat του blog θα δείτε που λέει log in.. Πατήστε το και θα σας βγάλει ένα πινακάκι.. Εκεί πατήστε sing up.. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας.. Ο λογαριασμός σας έχει δημιουργηθεί.

Δεύτερο βήμα:


Όταν θα δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας θα σας πει να συμπληρώσετε κάποια άλλα στοιχεία όπως την ηλικία σας, τον τόπο που μένετε και άλλα... Συμπληρώστε τα ( αν και δεν ειναι υποχρεωτικό ) Θα δείτε ότι μπορείτε να βάλετε μία φωτογραφία.. Θα πατήσε τε πάνω σε αυτό.. Πάρτε μία φωτογραφία από τον υπολογιστή σας και.... έτοιμο.

ΟΜΩΣ:

Σας έχουν στείλει στο mail σας μια φωτογραφία.. Πάτατε προβολή! Μέτα δεξί κλικ αντιγραφή και την κάνετε επικόλληση σε οποιοδήποτε φάκελο θέλετε.. Μέτα που θα σας βγάλει ( όπως είπαμε και στο δευτερο βήμα ) να μεταμορφώσετε μία φωτογραφία από τον υπολογιστή σας θα πάτε στο φάκελο που αποθηκέυσατε την φωτογραφία και....θα την αποθηκέυσετε στο προφίλ σας... Έτοιμο!!!


Ελπίζω να σας βοήθησα.. Φιλάκια πολλά.. ♥♥

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού βγήκαν..
Δυστηχώς είχε πολύ λίγες συμμετοχές... Για την ακρίβεια ΜΟΝΟ τρία.. με απογοητέυσατε πολύ... Και μάλιστα από τις τρεις συμμετοχες η μία δεν υπήρχε...

Τέλος πάντων... στην δεύτερη θέση.. με ένα τέλειο δωράκι είναι η..... COLLFIREWORKS! Μπράβο κουκλίτσα μου... Η φωτογραφία σου ήταν πραγματικά φανταστική...


Στν πρώτη θέση όμως.. με το ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ δώρο είναι η..... Nelaki_loveTrue!!!!
Φανταστική η φωτογραφία σου...

Από την COLLFIREWORKS θα πάρω μία συνέντευξη ενώ από την Nelaki_loveTrue θα κανω μία ΟΛΟΚΛΗΡΗ ανάρτηση με τις σουίτες τις, το blog της, το αλμπουμ, το club,τα σκηνικά της και φυσικά μία συνεντευξή και απο αυτήν.. Ολα αυτα θα τα ανεβάσω αύριο... :) Φιλάκια πολλά... και καλό βράδυ!

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Καλησπέρα, 


Έχουμε πολλά καινούργια νέα τα όποια αξίζει να σας πω... Ας ξεκινήσουμε λοιπόν: 


Νέα όζα με το όνομα Ice Sparks Nail Polish! Της βάζω 4/5 αστεράκια.. τι λέτε;; Για δείτε



Επίσης στο << μαγαζί >>  Nelly βγήκε ένα νέο φορεμάτακι... δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα πρωσοπικά... Δείτε λοιπόν: 

Τέλος πολλοί με ρωτάτε που βρήκα τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα και πως μπορείτε να τα αγοράσετε.. Στην δεύτερη έρωτηση πως μπορείτε να τα αγοράσετε...η απάντηση είναι απλή... Στα καυτά νέα θα δείτε τα δέντρα... εκεί τα βρήκα... κοιτάξτε:


Χίλια συγνώμη για την ποιότητα των φωτογραφίων αλλά δεν μπορώ καλύτερα... Χίλια συγνωμη :(
 
Φιλακια!

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Καλησπέρα,

Μπήκα να σας ενημερώσω ότι σήμερα δεν θα κανω καμία ανάρτηση γιατί γράφω τρία τεστ αύριο... θα τα πουμε συντομα...φιλακια.... ♥♥♥ =)

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Καλησπέρα και πάλι,

Σας έχω ζαλίσει σήμερα αλλά τι να κάνουμε έχω πολλά να σας πω. Το θέμα που θα ασχοληθούμε σε αυτήν την ανάρτηση είναι.... ενδιαφέρον θα έλεγα ( χα χα χα ). Θα ασχολήθουμε γενικότερα με το stardoll.
Από ότι ξέρουμε το stardoll είναι ένα διαδυκτιακό παιχνίδι online το όποιο μπορείς να μιλήσεις με τους φίλους σου. Μπορείς να ντύσεις,να μακιγιάρεις την medoll σου αλλά και να κάνεις άλμπουμ,σκηνικό,blog,club,παρουσίαση... Και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα όπως να παίζεις παιχνίδια, να πηγαίνεις σε chat ( πάρτυ ) αλλά φυσικά και να μιλάς με τους φίλους σου. Κατά την γνώμη μου πρέπει να μπαίνουμε μία-δύο ώρες το πολύ την ημέρα και φυσικά αφότου έχουμε τελειώσει όλα μας τα μαθήματα. Δεν πρέπει να κολλάμε με το stardoll και να μην ζούμε τον πραγματικό κόσμο. Πρέπει να εποικοινωνούμε με τον αληθινο μας κόσμο. Δηλαδή τα Σαββατοκύριακα άμα μπορούμε να βγούμε έξω μαζί με έναν φίλο μας ή μία φίλη μας πρέπει να το κάνουμε και όχι να μην βγαίνουμε για να είμαστε στο stardoll! Μην δίνετε τόση αξία στο stardoll! Ζήστε στον πραγματικό κόσμο..

Ελπίζω να σας άρεσε η ανάρτηση μου!


Αγαπητοί/ες  αναγνώστες/στριες,

Στα καυτά νέα βγήκε μία νέα κατηγορία. Το όνομα της είναι Nelly και έχει διάφορα καινούργια πράγματα... Μέχρι τώρα έχουν ξεκλειδωθεί μόνο δύο: Για δείτε... 
Είναι με sd! Τέλος πάντων! Καλό απόγευμα!♥
Καλησπέρα! ♥

Όπως ξέρουμε σε λίγο καιρό έχουμε Χριστούγεννα! Θα ήθελα λοιπόν να σας πω, πως είναι τώρα η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.. Πάμε να δούμε:

Η Αθήνα όπως φυσικά γνωρίζουμε είναι η πρωτέυουσα της πανέμορφης Ελλάδας μας! Έχει πολλά όμορφα μνημεία που αξίζει να επισκεφτούμε.. Κοιτάξτε λοιπόν πόσο ωραία είναι στολίσμενη..

 Θεσσαλονίκη! Όπως όλοι ξέρουμε η Θεσσαλονίκη είναι μία πανέμορφη πόλη και συμπρωτεύουσα.. Παλαιότερα στόλιζαν καράβακι.. Τώρα η Θεσσαλονίκη μας στολίζει και δέντρο με πολλά φωτάκια αλλά και ένα πανέμορφο καραβάκι.. Να κάποιες εικόνες




Θέλω να σας πω ότι μπορείτε να μου γράψετε την πόλη,το χωριό ή το νησί που ζείτε και στην επόμενη ανάρτηση θα πω λίγα λόγια για αυτό.. 
Ελπίζω να σας άρεσε η ανάρτησή μου.. 
Φιλιά
Μυρτώ♥
Νέος διαγωνισμούλης:

Αγαπητοί/ες μου αναγνώστες/στριές αποφάσισα να κάνω τον πρώτο μου διαγωνισμό! Είμαι καινούργια writter σε αυτό το blog γι αυτό δεν ξέρω ακόμα πάρα πολλά. Τέλος παντών. Αυτό που θέλω να κάνετε είναι να βγάλετε μία φωτογραφία όποια κουκλα θέλετε με όσο πιο ωραίο μακιγιαζ. Δηλαδή θα πάτε σε μία medoll η οποιά έχει αρκέτο μακιγιάζ. Θα την βάψετε θα την βγάλετε φωτογραφία θα γράψετε από κάτω την συμμετοχή σας π.χ mirtoula-gold στην παρουσίαση! Σας παρακαλώ όμως άμα γίνεται στην παρουσίαση για να μην ψάχνω να την βρω, και θα μου πείτε το όνομα σας στο stardoll.. Τα αποτελέσματα θα βγούνε 12 Δεκεμβρίου. Πολύ χρόνο έχετε στην διάθεση σας.. Φιλάκια πολλά!

Μυρτώ ♥♥