Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Νεα Writer

Γεια σας!!Όπως είπε η Aλέξα είμαι η καινούργια writer!
Λίγα λόγια για εμένα:Με λένε Ελένη και είμαι 11 ετών.Στο stardoll με λένε elenakialways!Επίσης το θέμα μου θα είναι η επιλογή της ημέρας
Ορίστε και η σημερινή μας επιλογή  που είναι απο το kitch!

Φιλάκια πολλά Elenakialways :)

Superstar + new writer :)

Γεια σας φιλες και φιλοι..σας ενημερωνω πως εγινα superstar!!!Ετσι τωρα θα μπορεσω να εκπληρωσω πολλα ονειρα μου!!Επισκευτειτε να δειτε αν εγινα καλυτερη απο πριν.....επισης τωρα που μπορω να παιρνω ο,τι δωρα θελω κανω εναν διαγωνισμο στο club sumbules_modas  που δινω 300 sc  δωρο!!Μην το χασετε!
Ισως γινω και starblogger!!!Φοβερο σωστα????
Λοιπον επιστρεφω με καινουρια writer sto blog,την Ελένη, elenakiAlways,η οποια ειναι 11 ετων...ειναι αξιολατρευτη και πολυ καλη  μου φιλη,αυτη με βοηθησε να παρω πισω την κουκλιτσα μου!
Επισης καινουριες ιδιοτητες στο stardoll βλεπω και πολλα καινουρια μαγαζια...εχω αργησει αλλα θα σας τα γραψω!!
Τα λεμε φιλιααα!!
♥♥♥IcyTrendyAlexa♥♥♥

New graphic coming soon!!!

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Για την SS κολητουλα μου...

Nα μια φοτο που μολις εφτιαξα επειδη βαριομουνα.... Καθησα και σκευτηκα και επειδημου αρεσει πολυ η ζωγραφικη , εκανα αυτο :








Καλο εεε ????

ΣυΝοΛαΚιΑ by SweetStar.love-

Γεια σας.... ιδου αυτα που σας υποσχεθηκα... θα σς δειξω μονο τα prints screens γιατι ιδη νοιωθω αβολα επειδη δεν ειναι δικη μου δουλεια... ομως ελπιζω να μην πειραξει την Αλεξα...!! Αν δεν σας τα δειξω θα σκασω....



ΙΔΟΥ...



















Aυτα .... χαχαχαχαχα... σιγουρα θα καταλαβατε οτι λατρεβω το καινουριο μαγαζι Diviera για τα καταπληκτικα σχεδια και μαγιο... το Falen Angel  ιδικα την μαυρη μπλουζα με τα 40 sc , καθως το ολοκαινουριο μαγαζι ΝΙΚΟLAS KIIRLWOOD TRIBUTE με τα φοσφοριζε σχεδια.... ιδικα το κοραλι και το εντονο ροζ .... Την νεα εκδοση των Antidote που ειναι πολυ ακριβη και πολυ στιλατη....!!!! 


Ελπιζω να σας εδωσα ιδεες για ενα καλοκαιρινο στυλ....πολλα φιλακια....!!! 





Δωρεαν...!!!

Γεια σε ολους σας...!!!! Τι μου κανετε ??? Τωρα που τελειωσαν τα σχολεια το blog μας θα γινει πολυ καλητερο γιατι θα γραφουμε καθε μερα...!!! Σας εχω καπια δωρεαν σημερα που ειναι υπεροχα...!!!

    





















1) Για το μπλε φορεμα  ( ΜΟΝΟ ΓΙΑ  SS  ) τωρα που μηλαμε για SS η Αλεξα μας εγινε superstar επησκευτητε την για να δειτε ποσο καλη δουλια εχει κανει ...!!! την θαυμαζω πραγατικα... 


 1.Πήγαινε εδώ !
 Και φτιάξτε ένα σκηνικό και δηλώστε συμμετοχή!!!!
Θα το βρείτε λογικά σε μια σακούλα στην σουίτα σας!!!



2) Για το σορτσακι :  
~πηγεντε εδω:webproxy.cstools.net/
~επηκοληστε αυτο  :http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=2957
~παρτε μερος στον διαγωνισμο και θα το βρειτε στην σουιτα σας...!!! 


3) Για την πολυθρονα : 
 1) πατηστε εδω : webypass.info
2) πατηστε στην μπαρα stardoll.com
3) καντε long in και πατηστε http://ox.stardoll.com/www/delivery/ck.php?bannerid=30913
4) φηγετε απο το proxy και πηγεντε στο κανονικο stardoll και θα το βρειτε...


4) Γι την φουστα :
~πατηστε εδω : turbohide.com
~επικοληστε αυτο : http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=2943
~παρτε μεροςστον διαγωνισμο και ειστε ετοιμοι...!!! 



Αυτα ηταν ολα.... φιλακια πολλα.... 



Tα λεμε...!!! Σε λιγο θα σας εχω μερικα συνολακια που εκανα μονημου και θα ηθελα να σας τα δειξω οπως διποτε... ειναι και με starcoins και με stardollars...!!!! 


Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

strapoints-no επίπεδα-yes

Αγαπητές μου αναγνώστριες προσέξατε πως τα starpoints έφυγαν;Βέβαια όχι εντελώς αλλά σίγουρα θα είδατε πως δεν έχετε πια τα παλιά σας starpoints και μάλιστα έχετε λιγότερα!!!Αυτό γίνεται γιατί τώρα πια θα τα μετράμε σε επίπεδα.Όσο για τα δώρα που πέρνατε με τα starpoints μην ανησυχείτε....θα τα έχετ αν και λίγο αλλαγμένα στο suit shop.Και θα έχετε και κρεβάτι :)))))
Όσο για τα μαλλάκια σας..θα έπρεπε να πετάτε...θα σας εμφανίζει και τα άλλα επίπεδα και θα μπορείτε να τα δοκιμάζετε, αλλά όχι να τα αποθηκεύετε(κριμάα).Τουλάχιστον όμως θα ξέρετε πως θα είστε κλαι θα μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες(χεχέ).
Μην ανησυχείτε σιγά σιγά θα τα συνηθίσετε...πάμε να δούμε φωτός;;;





Πρέπει να σας έχω πει πως το σταρντολλ ετοιμάζετε για μεγάλες αλλαγές....
Τέσπα τα λέμε κοριτσάκια!!
♥♥♥IcyTrendyAlexa♥♥♥


Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Barbie συνολο

Γεια σας κοριτσια και παλι!!!Τελειωνουν και τα σχολεια και θα πρεπει να εισται πολυ χαρουμενες!!Σημερα σας εχω ενα barbie συνολο απο το καινουριο μαγαζι του stardoll το doll space!Δειτε το:

Ο συνδυασμος του φουξια και του μαυρου μου φαινεται παρα πολυ ωραιος!Τα χρωματα αυτα ταιριαζουν σε ενα barbie στυλ!!Ελπιζω να σας αρεσε!!Τα λεμε την επομενη φορα λοιπον!!!